Fabrica Apulum

Marca "Apulum" este garantia solida a portelanului de calitate, sustinuta de experienta a peste 40 ani de existenta,  
marca a carei credibilitate rezulta din principalele puncte forte ale societatii:

  • calitatea materiilor prime;
  • tehnologia moderna din dotare;
  • structura personalului;
  • raportul pret-calitate perfect adaptat cerintelor clientilor;
  • managementul modern, dinamic, receptiv la modificarile mediului de afaceri intern si extern.

Fondata in anul 1970 in orasul Alba Iulia, Apulum S.A. este cel mai mare producator de portelan din Romania, cu o productie diversificata: portelan menaj si hotelier, obiecte decorative, bibelouri.

fabrica

Transformarile petrecute in timp, politica intensa de retehnologizare si restructurare, au determinat schimbari importante in structura managementului si a productiei, astfel ca SC Apulum SA a devenit leader in productia de portelan din Europa si alte continente.
Orientarea strategica a companiei cuprinde 4 obiective principale ce stau la baza tuturor activitatilor:

CLIENTII:
Succesul nostru are ca masura interesul si multumirea clientilor fata de produsele noastre.
Obiectivul companiei este satisfacerea asteptarilor si cerintelor clientilor.

ANGAJATII:
Indeplinirea obiectivelor poate fi realizata numai cu personal de calitate, entuziast si bine pregatit. Prioritatile noastre constau in motivarea, cultivarea spiritului de echipa, perfectionarea continua, precum si incurajarea dezvoltarii carierei fiecaruia dintre angajati.

SPIRITUL INOVATIV:
Mentinerea pozitiei pe piata inseamna urmarirea tendintelor existente, avand ca urmare o permanenta activitate de innoire a produselor, sustinuta de un spirit inovativ, atat in ceea ce priveste tehnologia, cat si in ceea ce priveste forma si decorul produselor.

RESPONSABILITATEA:
Pozitia importanta pe care APULUM SA o are in contextul economic regional, determina identificarea si indeplinirea responsabilitatilor nu numai fata de clienti, angajati, actionari,  si fata de mediul ambiant si fata de societate.

SC Apulum SA a implementat, certificat si mentinut un sistem de asigurare a calitatii incepand cu anul 1999, in conformitate cu standardul de calitate EN ISO 9001:1994.Acest sistem al calitatii se reflecta in organizarea intregii activitati a companiei: aprovizionare, productie, controlul calitatii, comercializarea produselor si prestarea de servicii.

Recertificarea cu editia standardului EN ISO 9001 : 2000, realizata de TUV CERT THURINGEN e. V. Germania, a determinat o abordare unitara a tuturor activitatilor, care sa asigure calitatea produsului, cresterea satisfactiei clientilor si imbunatatirea continua a performantelor organizatiei.

Apulum ofera actualmente produse si servicii care se inscriu in sfera unor cerinte bine definite,in conformitate cu exigentele privitoare la sanatate, securitate, protectia mediului inconjurator.

Produsele Apulum sunt perfect adaptate standardelor SR ISO 6486/1 si SR ISO 6486/2, respectand normele europene referitoare la emisia elementelor toxice din colorantii ceramici. Sunt atent inspectate de catre controlorii de calitate inainte de a fi ambalate si livrate, si orice insatisfactie a clientului fata de produsul cumparat este rezolvata in cel mai scurt timp posibil.

Produsele din portelan au cea mai ridicata rezistenta mecanica dintre toate produsele ceramice.
Acestea nu se deterioreaza in masina de spalat vase, nici in cuptorul cu microunde, chiar daca sunt folosite timp indelungat.

Principalele caracteristici care confera articolelor de portelan un grad de utilizare indelungat sunt determinate de tehnologia de fabricatie si de calitatea materiilor prime:

  • grosimea adecvata permite folosirea acestora in cuptoare cu microunde si masini de spalat, fara a se ciobi sau sparge;
  • retetele de fabricatie asigura o rezistenta ridicata la uzura a suprafetei utile a produsului;
  • materialele de decorare garanteaza o rezistenta adecvata a decorului la solicitarile mecanice determinate de spalarea automata

Produsele din portelan sunt sensibile la solicitari extreme: socurile termice, socuri mecanice.

Dupa scoaterea din cuptor, produsele din portelan nu se pot pune sub jet de apa rece sau pe dispozitive confectionate din materiale reci.

Produsele decorate cu aur, platina sau argint nu se introduc in cuptoarele cu microunde.
Pentru spalarea si curatirea produselor din portelan se recomanda folosirea detergentilor lichizi.

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Termeni și condiții Accept