În atenția acționarilor S.C. APULUM S.A.

header img
 

În vedere actualizării datelor personale ale acționarilor S.C.APULUM S.A. , persoane fizice și juridice, vă rugăm să vă adresați de URGENȚĂ serviciului acționariat, la tel. 0358401583 sau pe adresa email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Menționăm că distribuirea dividendelor se va realiza în baza datelor personale actualizate.

Mulțumim,

Conducerea Apulum S.A.

Parteneriate

         In anul 2017 Apulum S.A a sponsorizat Municipiul Alba Iulia in cadrul proiectului cu finantare nerambursabila "Alba Iulia - o istorie vizuala prin "amprente" celebre". Proiectul a fost finantat in proportie de 74,98% de catre Administratia Fondului Cultural National, iar contributia Apulum S.A a fost de 16% din valoarea proiectului.
 
Mai jos gasiti cateva "amprente":
 

Targul AMBIENTE de la Frankfurt 2016

Apulum participa in fiecare an la editia " Ambiente " al targului de la Frankfurt , cel mai mare targ de bunuri de larg consum din Europa . Incepand cu anul 2010 s-a remarcat o apreciere deosebita a produselor noastre iar in anul 2011 a avut loc adevarata relansare a produselor Apulum la nivel international cu o calitate superioara.

Apulum a participat la fiecare editie a targului, iar anul 2016 va fi cu adevarat un nou inceput. Vizitatorii si potentialii clienti ai standului Apulum sunt asteptati cu noile game de produse, cu prezentari media ale fabricii si cu detalii depre produse de la reprezentantii nostri.

Locatie stand APULUM la targul AMBIENTE in 2016:

ambientestand

 

  • 1
  • 2